<

Foam Eurasia Teknik Köpük Sektörünü Buluşturmaya Hazırlanıyor 

“Teknik Köpük Endüstrisi ve Teknolojileri Fuarı” Foam Eurasia 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Otomotiv, mobilya, inşaat, yatak, spor, eğlence, ambalaj, medikal üretim süreçlerinin en önemli girdilerinden biri olan teknik köpük sektörü, Foam Eurasia 2023 fuarında en son teknolojilerini sergilemeye hazırlanıyor. Foam Eurasia, tüm köpük tedarik zincirinin yanı sıra teknik köpük ürünleri ve teknolojileri üreticileri, hammadde ve yardımcı ürünleri ve alıcıları için Türkiye ve MENA bölgesinin en önemli ihtisas ticari fuarı olacak.

Köpük üretiminde en son yenilikleri ve teknolojileri sağlamak, pazar trendlerini takip etmek ve endüstri profesyonelleri ile iletişim kurmak için eşsiz bir fırsat sunacak Foam Eurasia fuarında sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler, en yeni sert ve esnek köpük çözümlerine ulaşabilecekler. Foam Eurasia köpük üreticilerinin tedarik ve satış zincirlerini geliştirecek, mevcut ve potansiyel alıcılarla buluşmalarını sağlayan bir platform olacak.

Avrasya'nın ilk ve tek köpük endüstrisi ihtisas fuarında yerinizi alın! 

Katılımcılarına, yüz yüze görü­şmelerle ve demonstrasyonlarla yeni çözüm ve teknolojilerin mevcut ve potansiyel müş­terilerine tanıtma, üretim hedeflerini arttırma, tedarik zincirlerini geliş­tirmeleri için yeni fırsatlar ve yeni ticari ağlar kurma olanağı sağlayacak olan Foam Eurasia; yeni anlaşmalar, yeni açılımlar ve yeni iş ortaklıkları için eşi bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Özellikle Türki Cumhuriyetleri, Balkanlar, Rusya ve CIS ülkelerinden, Orta Doğu, Doğu Avrupa ve Kuzey Afrika’dan sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin Foam Eurasia’ya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Sektörün Avrasya’daki ilk ve tek platformunda yer almak istiyorsanız Foam Eurasia 2023’i kaçırmayın!

Organizatör